Blog
2020-11-03

Catering design: Karácsonyi kiadás

Közelednek a karácsonyi ünnepek, ami újabb kihívások elé állít minket cateringesként. A karácsonyi rendezvények, bulik és catering jelentős bevételi forrást…
Read More
Snack box
Blog
2020-10-04

Catering Másképp: 4 lépésben a Design Thinking segítségével

For the English language article - pls scroll down!Az utóbbi hónapokban a bizonytalanság, a változó környezet, az új kihívások mindennapjaink…
Read More
Four Bites Snack box
Blog
2020-08-28

Vírusbarát catering – Social distance catering

For the English language article, please scroll! 🙂 Mi újság, hogy bírjátok? - kérdezitek tőlünk sokan, sokszor. A kérdés pedig…
Read More
Fotó: RTL Klub
Blog
2020-05-14

Falatkák Cápák közt

Május elején az RTL Klub Cápák közt című műsorában mutatkoztunk be, melynek kapcsán a Forbes online írt rólunk, a Telekom…
Read More
Blog
2020-05-11

Cateringesként a karanténhelyzetben: pozitívan

Cateringesként rémálom egy olyan helyzet, ahol követhetetlenül gyorsan semmivé lesznek a céges meetingek, csapatépítők, bulik és workshopok - mind egy…
Read More
Blog
2019-10-30

Csapattársat keresünk!

Csapattársat keresünk egy nagyon felelősségteljes munkakörre, szeretett konyhánk és konyhai csapatunk menedzselésére.   Mit jelent ez pontosan? #munkaszervezés  #falatkagyártás #beszerzés…
Read More
Blog
2019-04-04

Ízek, imák, ételérzékenységek 1/2

Vegánok, cukorbetegek, glutén- és laktózérzékenyek, paleo meg gyümölcsdiétán vannak, böjtölnek vagy ételallergiásak. Próbáltál már ilyen feltételek mellett egy egész vendégseregre…
Read More
BlogHírek
2019-03-03

Ökocatering: miért húsbavágó?

A Four Bites az ökocatering képviselője: falatkáink elkészítése során az alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a kiszállításig ügyelünk arra, hogy az…
Read More

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás