Ismerjetek meg!

A Four Bites története 2014-ben egy ötlettel és sok-sok kísérletezéssel indult. Az eredeti elképzelésekből hamar kialakult a catering koncepció, konyhánkat végül 2017-ben nyitottuk meg, ahol tömeges falatka gyártásba kezdtünk. 2020 első félévében, a Covid járvány alatt otthoni ebédrendelés terén próbáltuk ki magunkat – nem szeretünk unatkozni!

Berni és Fanni az alapítók, Joci a cégnél dolgozva kapott kedvet csatlakozni. A konyhai és ügyfélkapcsolatos kollégáinkkal kiegészülve rugalmas és lelkes kis foodie csapatként ötletekben és kihívásokban sosem szenvedünk hiányt. Ehhez kapcsolati rendszertől kezdve gourmet fogásokon át a multis közegből hozott tapasztalatokig mindenki mást ad a közösbe. A közös értékeink, a minőség, fenntarthatóság, és összetartás mentén gördülékenyen működünk együtt – csapatként és a rendelőinkkel is.

Mániásan követjük a piaci trendeket, látogatjuk Budapest új izgalmas helyeit és merülünk el az ételkészítés rejtelmeiben. Magánéletünkben is az egészséges, kiegyensúlyozott, élvezetes táplálkozás – mint életmód, nem diéta – iránt köteleződtünk el. Rengeteget tanulunk tőletek, veletek, annak érdekében, hogy csapatunk még jobban működjön, ételeink még ízletesebbek és nektek valók legyenek; hogy velünk dolgozni és velünk enni öröm legyen.

Partnereink

Akikkel együtt dolgozunk

Rólunk mondták

“Ha a “soul food”-nak lenne egészséges megfelelője, akkor ők azok. Finom, egészséges és nagyon laktató. Ez egy elég ritka kombó. Rendezvényeken vagy egyéb társas összejöveteleken látvánnyal és ízvilággal felemeli a hangulatot. Imádják az emberek, mert összehívja a társaságot. Sőt, legszívesebben rendelnék egy egész dobozzal csak magamnak ?”

Yevgeniy

“Cégként, magánemberként - mindenhogy rajongok értük! Dolgoztunk már együtt egy nagyvállalat Mikulás-csomagján, rendeltünk tőlük falatkákat a saját csapatépítő tréningünkre, kóstoltam a kínálatuk nagy részét, és még sosem csalódtam. Sőt! Mindig megleptek! A kísérletezőkedvük és a maximalizmusuk karöltve a garancia rá, hogy tőlük mindig a legjobbat kapod.”

Lotti

“Laktató, esztétikus, és ami nekünk, nőknek igazán fontos: nem hízlal. Olyan "nem lehet abbahagyni" fajta. Maximálisan ajánlom, aki egyedi, modern és gusztusos cateringet szeretne, akár édeset, akár sósat, szülinapra, esküvőre, konferenciára, bármilyen rendezvényre. 5*, Anna”

Anna

“Egy családi eseményre rendeltünk falatkákat. Brokkolis quinoamuffinokat és BBQ burgereket. Mindkettő ízletes volt,de az abszolút kedvenc,kicsik-nagyok számára egyaránt,a minihamburger volt. Gyors és pontos kiszállítás és egészséges,finom falatok!Bátran ajánlom mindenkinek.”

Veronika

“Esküvőre készülve nem volt kérdés hogy a Four Bites-os lányokat kérjük fel az ételek elkészítésére. Amellett hogy a falatkáik hihetetlenül finomak, frissek és laktatóak, számtalan ízkombinációból lehet válogatni, ráadásul csak egészséges alapanyagokból dolgoznak, így a laktózérzékeny vagy vegetáriánus barátainknak sem kell lemondani erről az élményről! Könnyű velük együtt dolgozni, hiszen pontosak és mindig a megrendelő igényeire szabják az ajánlatukat, ezt pedig kiapadhatatlan lelkesedéssel teszik.”

Bianka

“Igen ízletes, ötletes, apró falatok, csak egészséges alapanyagokból, gusztussal elrendezve. Kinek mi egészséges, ugye? Itt nem kell félned, mert kiírják, miből készült. További jóság, hogy a kezed tiszta marad utána, és ahhoz is kifejezetten ügyesnek kell lenned, hogy a ruhádat leedd.”

Simon

“Többször is volt szerencsém kóstolni ezeket az egyszerű, de mégis különleges falatkákat, ezért úgy döntöttünk, az esküvőnkön is ők látják el a vendégsereget egészséges finomságokkal.”

Anna

“Ennek az ételnek lelke van! Nagyon finom lett a curry!”

Timi és Bálint

“Egész régóta követhetem a Four Bites sztoriját és nagy álmom volt hogy egyszer házhoz szállítva kapjak tőletek valami finomat. Szóval szívás a korona de nekem most egy álmom válik valóra!:) #köszi #mindenrosszbanvanjois”

Bia

“Minden elképesztő finom, köszönjük szépen, igyekszem a férjemét nem megenni amíg haza nem ér. Szuperek vagytok!”

Fanni

Rólunk írták

Ha kérdésed van vagy csak érdeklődnél

vedd fel Velünk a kapcsolatot!