Ismerjetek meg!

Négy lány, sok különböző motiváció az egészséges életmódra: rohanó életünkben egy biztos pont, stabil vércukorszint, sport és étkezés egysége, fogyás, rendszeresség, környezettudatosság, jó közérzet. Az utóbbit szeretnénk a Four Bites-szal másoknak is adni: finom, könnyű ételeinkkel kiegészíteni az emberi találkozásokat anélkül, hogy pogácsa-kóma vagy korgó gyomor lenne a vége.

Négy lány, sok különböző háttér: HR, cukrászat, a bürokrácia útvesztői, anyaság, szakácskodás, csapatépítés, a főzés szeretete, tréningek, a világ jobbá tétele, marketing, egyszemélyes hadsereg, mozgás, vállalkozói lét. Ezek kombinálásából állt fel a csapatunk, aminek mégis nagyon szilárd az alapja, hiszen közös értékeket vallunk.

Négy lány, négy közös érték: az étel, az étkezés szeretete. Hit abban, hogy jót teszünk azzal, ha jót adunk enni másoknak. Mosoly és rugalmasság, ami mindig jár a falatkák mellé. Újabb és újabb ötletek, folyamatos visszajelzések és fejlődés.

Négy lány, négy-négy szó a Four Bites-ról:

Berni

#praktikus #egyszerű #színes #textúrák

Fanni

#teljes #csinos #kapcsolatteremtés #fenntarthatóság

Zsuzsi

#ötletes #minőség #vidám #rugalmas

Vivi

#egyedi #kompakt #tálalás #szeretettel

Rólunk mondták

“Ha a “soul food”-nak lenne egészséges megfelelője, akkor ők azok. Finom, egészséges és nagyon laktató. Ez egy elég ritka kombó. Rendezvényeken vagy egyéb társas összejöveteleken látvánnyal és ízvilággal felemeli a hangulatot. Imádják az emberek, mert összehívja a társaságot. Sőt, legszívesebben rendelnék egy egész dobozzal csak magamnak 😀”

Yevgeniy

“Cégként, magánemberként - mindenhogy rajongok értük! Dolgoztunk már együtt egy nagyvállalat Mikulás-csomagján, rendeltünk tőlük falatkákat a saját csapatépítő tréningünkre, kóstoltam a kínálatuk nagy részét, és még sosem csalódtam. Sőt! Mindig megleptek! A kísérletezőkedvük és a maximalizmusuk karöltve a garancia rá, hogy tőlük mindig a legjobbat kapod.”

Lotti

“Laktató, esztétikus, és ami nekünk, nőknek igazán fontos: nem hízlal. Olyan "nem lehet abbahagyni" fajta. Maximálisan ajánlom, aki egyedi, modern és gusztusos cateringet szeretne, akár édeset, akár sósat, szülinapra, esküvőre, konferenciára, bármilyen rendezvényre. 5*, Anna”

Anna

“Egy családi eseményre rendeltünk falatkákat. Brokkolis quinoamuffinokat és BBQ burgereket. Mindkettő ízletes volt,de az abszolút kedvenc,kicsik-nagyok számára egyaránt,a minihamburger volt. Gyors és pontos kiszállítás és egészséges,finom falatok!Bátran ajánlom mindenkinek.”

Veronika

“Esküvőre készülve nem volt kérdés hogy a Four Bites-os lányokat kérjük fel az ételek elkészítésére. Amellett hogy a falatkáik hihetetlenül finomak, frissek és laktatóak, számtalan ízkombinációból lehet válogatni, ráadásul csak egészséges alapanyagokból dolgoznak, így a laktózérzékeny vagy vegetáriánus barátainknak sem kell lemondani erről az élményről! Könnyű velük együtt dolgozni, hiszen pontosak és mindig a megrendelő igényeire szabják az ajánlatukat, ezt pedig kiapadhatatlan lelkesedéssel teszik.”

Bianka

“Igen ízletes, ötletes, apró falatok, csak egészséges alapanyagokból, gusztussal elrendezve. Kinek mi egészséges, ugye? Itt nem kell félned, mert kiírják, miből készült. További jóság, hogy a kezed tiszta marad utána, és ahhoz is kifejezetten ügyesnek kell lenned, hogy a ruhádat leedd.”

Simon

“Többször is volt szerencsém kóstolni ezeket az egyszerű, de mégis különleges falatkákat, ezért úgy döntöttünk, az esküvőnkön is ők látják el a vendégsereget egészséges finomságokkal.”

Anna

Partnereink

Akik elégedettek voltak falatkáinkkal.
Ha kérdésed van vagy csak érdeklődnél

vedd fel Velünk a kapcsolatot!