A Four Bites története 2014-ben egy ötlettel és sok-sok kísérletezéssel indult. Az eredeti elképzelésekből hamar kialakult a catering koncepció, konyhánkat végül 2017-ben nyitottuk meg, ahol tömeges falatka gyártásba kezdtünk. 2020 első félévében, a Covid járvány alatt otthoni ebédrendelés terén próbáltuk ki magunkat – nem szeretünk unatkozni!
Berni és Fanni az alapítók, Joci a cégnél dolgozva kapott kedvet csatlakozni. A konyhai és ügyfélkapcsolatos kollégáinkkal kiegészülve rugalmas és lelkes kis foodie csapatként ötletekben és kihívásokban sosem szenvedünk hiányt. Ehhez kapcsolati rendszertől kezdve gourmet fogásokon át a multis közegből hozott tapasztalatokig mindenki mást ad a közösbe. A közös értékeink, a minőség, fenntarthatóság, és összetartás mentén gördülékenyen működünk együtt – csapatként és a rendelőinkkel is.
Mániásan követjük a piaci trendeket, látogatjuk Budapest új izgalmas helyeit és merülünk el az ételkészítés rejtelmeiben. Magánéletünkben is az egészséges, kiegyensúlyozott, élvezetes táplálkozás – mint életmód, nem diéta – iránt köteleződtünk el. Rengeteget tanulunk tőletek, veletek, annak érdekében, hogy csapatunk még jobban működjön, ételeink még ízletesebbek és nektek valók legyenek; hogy velünk dolgozni és velünk enni öröm legyen.
2025 áprilisától a Four Bites változatlan névvel és kínálattal, de megváltozott tulajdonosi struktúrával megy tovább. A csapat szakmai vezetése Novotny Antalhoz került, aki tovább segíti a Four Bites-ot, hogy képes legyen úgy növekedni, hogy az eredeti szellemiséget és a fenntartható catering gyakorlatát is megtartja, tovább fejleszti.