Rólunk

Fanni és Berni, a Four Bites alapítói

Mindkettőnknek ismerős volt a probléma, hogy a rohanó napokon gyakran csak péksütivel csillapítjuk az éhségünket – egyszerűen azért, mert nincs más, amit csak gyorsan bekaphatnánk. Más, ami ugyanolyan könnyen elérhető, egyszerű és laktató, mint egy péksüti, de egészséges és ízeiben kombinálható! Gondoltuk, nem csak saját magunknak kellene megoldanunk ezt a problémát.

Egy spontán borozgatás közben Berni felvázolta business-ötletét Fanninak, mire Fanni agya erre egyből azon kezdett kattogni, hogy milyen ételekben kellene gondolkodni és hogyan valósíthatók ezek meg úgy, hogy vonzók is legyenek és az előállításuk is megérje. A két eltérő, de egymást kiegészítő gondolkodásmódot ötvözve indult be ez a kreatív-hatékony-vidám gépezet.

Fanni

design & creation

A saját vállalkozás felé terelgetett már egy ideje a függetlenség utáni vágy és a bizonyos léc magasra tétele, amit aztán átugorhatok a saját kedvemért. Jó adag vendéglátó-véna, kreativitás és ínyencség hozzáadásával pedig máris kiderült, milyen irányban éljem ki mindezt… És hogy Berni felé mi terelgetett? Sokéves barátság, bizalom, és a tudat, hogy nem unjuk meg egymást (:
Fanni, a Four Bites alapítója

Berni

business & creation

Lételemem, hogy új dolgokat hozzak létre és érdekes ötletekkel, emberekkel és kihívásokkal találkozzak. Szeretem, hogy a konyhai alkotás semminek sem szab határt és az itt történő munka folyamán jönnek elő a legőszintébb visszajelzések is.
Olyan területen vállalkozni, amit szeretek csinálni, jobb motiváció nincs és Fanninál jobb társra ebben nem is találhattam volna!
Berni, a Four Bites alapítója

Four Bites falatkák

Hírlevél


Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj legújabb finomságainkról!

Kapcsolat


Kérdésed van, rendelnél, vagy csak szeretnél velünk beszélgetni? Keress minket az alábbi elérhetőségeken.

   vivi@fourbites.hu
   berni@fourbites.hu
   +36 20 206 2870

Kövess minket Facebookon!