WORKSHOP

Kitörve a fizikai tér korlátaiból elhozzuk nektek az online közösségi konyhát, ami igényes és közvetlen, praktikus és átgondolt, finom és mutatós, fenntartható és változatos egyben. Főzzünk együtt! Online csapatépítésként, barátokkal szórakozásként, otthoni konyhatündéreknek továbbképzésként is találhatsz magadnak valót legyen az online, kitelepüléses főzőshow, vagy egy hibrid megoldás, akár magyar akár angol nyelven!

FŐZŐS CSAPATÉPÍTÉS

A főzés, mint kétkezi alkotási folyamat tökéletes kikapcsolódást jelent jellemzően irodai munkát végzők számára. Főleg úgy, ha ez egy jó hangulatú, közös élmény.
Csapatépítőinket 3 fő irány határozza meg: a megrendelőnk céljai; a résztvevők sikerélménye és a fenntarthatóság, mint érték.

Egyre többet főzünk otthon; az étkezésünk pedig közvetlenül kihat hangulatunkra és teljesítményünkre is. Ne bízzuk ezt a véletlenre, főzzünk és együnk jól!

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

A főzéshez szükséges alapanyagokat – hazai kistermelők prémium termékeit – beszerezzük és ki is porciózzuk. Érdemes megkóstolni, milyen meglepően más ízélményt lehet elérni minőségi alapanyagokkal!

Prémium zöldségeket és gyümölcsöket a Farm 2 Fork, szárazárut a Nepazarolj, tejtermékeket a Sajtangyal, szabadtartású tyúk tojásokat pedig a Youtyúk biztosítja!

1 SZAKÁCS+ 1 TRÉNER

Ancsa 2 éve a Four Bites csapat szakácsa, egy 9 éves tündér anyukája és a Rizsázzunk gasztroblog szerkesztője. A fenntartható konyha, szezonális alapanyagok használatának nagy művésze.

Berni a Four Bites Catering egyik alapítója, közel 10 éves tréneri múlttal rendelkezik szervezetfejlesztés, innováció és design thinking területeken.

Ami közös bennük: a Four Bites alapértékei: fenntarthatóság, minőség, a főzés és alkotás szeretete. Mindezt közvetlen stílussal, humorral fűszerezve.

WORKSHOP TEMATIKÁK

MIT TARTALMAZ EGY WORKSHOP?

…FŐZÉS ELŐTT

Koncepció egyénre szabása, célok és kivitelezés egyeztetése
Workshop tartalmi és technikai kidolgozása
Alapanyag számítás és beszerzés, porciózás, csomagolás
Résztvevők számára: szükséges eszközök, tudnivalók

…FŐZÉS ALATT

Kitelepülés / stúdió / technika beállítása
Közös főzési élmény és egymás megismerése
Közben a fenntartható konyha és egyéni tapasztalatok, szokások megosztása
Opcionálisan közös evés, beszélgetés

…FŐZÉS UTÁN

Alapanyagok és eszközök eltakarítása, mosogatás, elpakolás
Eszközök elszállítása
Workshop dokumentáció elkészítése és átadása: pontos recept, főzés menete, workshopon elhangzottak
Megrendelővel való kiértékelés

ONLINE FŐZÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Rengeteg receptet és főzős videót nézünk, de egy dolog mindből hiányzik: a tényleges jelenlét! Online workshopjainkon most végre úgy főzhetsz, hogy valós időben haladunk közösen, lépésről-lépésre, miközben képernyőn keresztül tanácsokat is kaphatsz konkrétan arra, hogy mit csinálj, ha például kicsit odakapott a rizottód, vagy vajon eleget pirult-e a hagyma. Mindezt a saját, megszokott konyhád közvetlenségében, abszolút laza hangulatban.

Kinek ajánljuk?  Aki szívesen tanulna, kapcsolódna, és érdeklik a szezonális, változatos főzési megoldások. Abszolút kezdő szakácsokat és gyakorlott konyhatündéreket is szívesen látunk. Minden főzés egyedi és mindegyikből lehet mit tanulni, megosztani.

Ha szeretnél értesülni workshopjainkról, iratkozz fel hírlevelünkre.