FŐZÜNK RÁD IS STORY

Ha egy ajtó bezárul, mi kinyitunk egy másikat - és ahonnan viszonteladási rendszerünk indult.

FIGYELEM! Októbertől ismét tudtok tőlünk Főzünk Rád Is! menüt rendelni Facebook csoportunkon keresztül!

A vírushelyzet beálltával 2020 márciusában néhány nap leforgása alatt, az új igényekre és piaci lehetőségekre reagálva indítottuk el a Főzünk Rád Is!kampányunkat, melynek keretében napi menüt főzünk és szállítunk házhoz saját kezűleg, számunkra teljesen új célcsoportnak, nektek, magánszemély rendelőinknek. Legtöbb vendégünk hétről hétre visszatérő rendelőnk lett, sokan céges ügyfélből lettek FőzünkRádIs-fanok, sokan viszont így ismertek meg bennünket. A tőlük érkezett pozitív visszajelzések megerősítettek bennünket abban, hogy érdemes lenne hosszabb távon otthont-otthonokat keresni a Four Bites ízeknek. Innen indult a viszonteladás gondolata nálunk…

A Főzünk Rád Is! név számunkra gondoskodást, közösségi élményt jelent. A kezdetektől fogva szerettük volna a számunkra oly fontos személyes közvetlenség élményét, online elszigeteltségben is megtartani ezért elindítottuk Facebook csoportunkat, ahol rendelőink folyamatosan visszajelezhetnek az ételekre, részt vesznek akár a következő heti menü kialakításában. Minden étel kap egy Four Bites-os csavart: ha borsóleves, akkor krémleves medvehagymával; ha sült hús, akkor pulled pork vagy paprika fetakrémmel; ha pite, akkor teljes kiőrlésű liszttel készült bogyós gyümölcsös granolás pite volt a menü.

 

A fenntarthatóságot többek között a pazarlás elkerülése, a lebomló csomagolások, a munkatársainkért való felelősségvállalás tükrözi. Társadalmilag is szerettünk volna szerepet vállalni azok megsegítésében, akiket a járvány egyébként is rossz helyzetben ért: a kerületi családsegítő szolgálaton keresztül rendelőink féláron, “Boldog Ebédpercek” menüket küldhetnek rászoruló családoknak, amiket minden héten kiszállítunk.

 

Rendelőkkel és az étellel kapcsolatos gondosságunk és odafigyelésünk ma működő rendszerünkben, viszonteladói partnereinkkel is alapértékünkként jelenik meg. Figyelünk visszajelzéseikre, egyéni igényeikre, hiszen tudjuk, minden hely más és más. 

Ha szimpatikus, amit képviselünk, keress bennünket bátran és gondolkozzunk közösen az együttműködés részleteiről!
Érdeklődöm!

VISZONTELADÁS

Four Bites ízek a városban! Olyan partnerekkel működünk együtt, akikkel közös értékeket vallva tudjuk minél többetekhez – akár napi szinten – eljuttatni a Four Bites élményt.

Kávézók, pékségek, bisztrók, ahol a számunkra oly fontos közvetlenség megelevenedik, ahol kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal és felelős működéssel találkozhattok.

Legyél te is partnerünk! Ha szimpatikus, amit képviselünk, keress bennünket bátran és gondolkozzunk közösen az együttműködés részleteiről!
Érdeklődöm!