ÜNNEPI AJÁNLATOK

Az idei év a közösségi összetartás, az ötletes megoldások, a szokatlan hétköznapok éve. Ünnepi meglepetéseinkkel törődést, társadalmi felelősséget, közösségi élményt és ínyencfalatokat ajándékozhatsz szeretteidnek, vagy kollégáidnak! A kiszállítást is jó szívvel ránk bízhatod.

2020-as év utolsó rendelés napja 2020.12.21-e. Jövőre találkozunk! 

Egyedi céges ajánlatainkért kattints!

KARÁCSONY BOX I 3490 Ft

Zakuszka krém (200 g)
Házi kovászchipsz mártogatóssal (25 g)
Diós-sárgabarackos-étcsokis ropogós granola (80 g)
Bio popcorn csomag (60g)
Roppanós kakaós vajas zabkeksz (4 db)

Ízléses, ablakos dobozban, környezetbarát csomagolással.

Kollégáidnak rendelnél? Vállaljuk a csomag egyedi logózását, arculat felhasználását az általad megálmodott üdvözlő szöveggel és a kiszállítást is.  Céges ajánlatainkért kattints!

Rendelés

FENNTARTHATÓ MIKULÁS CSOMAG I 3290 Ft - ELFOGYOTT!

Ropogós kakaós vajas zabkeksz (5 db)
Házi müzliszelet (2 db)
Diós csokoládés sárgabarackos házi granola (80-100 g)
Bio popcorn csomag (60 g)

Vidám láma mintás The Sorting Bags vászonzsákban, környezetbarát csomagolással.

Kollégáidat, vagy gyerekeiket lepnéd meg? 50 csomag rendelése felett 10% kedvezményt adunk! Céges ajánlatainkért, kiszállítási információért kattints!

Rendelés

ONLINE WORKSHOP BELÉPŐ I 9490 Ft

1,5-2 órás interaktív online workshop: egyéni figyelem, tapasztalat megosztás, tippek – trükkök, közös élmény.

Receptek megosztása e-mailben, részletesen dokumentálva

Elő-kommunikáció: szükséges eszközök, alapanyagok, technikai útmutatók megküldése.

A főzéshez szükséges termelői alapanyag csomag 2 főre Nepazarolj és Farm2Fork termékkel helyszíni (Four Bites Catering: Kosztolányi D. tér 10.)  átvétellel.

A belépéshez szükséges kupont pdf formátumban, e-mailben küldjük el neked, vagy igény szerint címzettednek! Erről rendeléskor kérlek tájékoztass bennünket!

Meghirdetett workshop, melyre belépőt tudtok vásárolni:

Kollégáidat lepnéd meg egy privát csapatépítő alkalommal? Rátok szabjuk a főzést, céges ajánlatainkért kattints!

Rendelés

KARÁCSONY BOX + ONLINE WORKSHOP BELÉPŐ I 12.980 Ft

Adj többet, mint egy karácsonyi ajándékdoboz: közösségi élményt, elismerést, felelős finomságokat, jótékonyságot egy csinos boxba zárva! 

Kombinált ajánlatunkban a karácsonyi box-ba online workshop belépőt rejtünk, mely a kiválasztott workshopon (lásd fenn) való részvételre jogosítja a címzettet.

Rendelés

CÉGES AJÁNLATAINK

Mondd el munkatársaidnak, mennyire értékeled, hogy itt vannak, kitartanak és együtt küzditek le ezt a nehéz időszakot! Lepd meg kollégáidat személyre szabott, felelős finomságokkal, vagy akár az online együtt alkotás közösségi élményével, vagy egy home office karácsonyi vacsorával.

Karácsony boxainkhoz kérhetsz egyedi logózást, szöveges tartalmat, arculati elemeket, vagy személyre szabott címzést is és kiszállítást. 50 csomag rendelése felett pedig 10% kedvezményt biztosítunk.

Vállaljuk 50 főig karácsonyi home office céges vacsora lebonyolítását, karácsonyra hangolt ízekkel, legyen szó hagyományosabb – például tyúkhúsleves, töltöttkáposzta, zserbótorta menü összeállításról -, vagy modernebb – zsályás birsalmás gesztenyekrémleves, céklawellington és mézes krémes pohárkrém – együttesről. Keress minket bizalommal egyedi ajánlatért!

Ajándékozz a csapatnak privát online vagy kis létszámú élő közös csapatépítő főzést. Céges workshop ajánlatainkért kattints kiajánlónkra, és keress minket bizalommal!

Karácsonyi céges workshop ajánlataink

Rendelési adatok

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kiszállítással kapcsolatos egyeztetéshez)

Rendelés tartalma (termékek megnevezése és darabszáma pl. Karácsony box 3 db, workshop belépő esetén az résztvevő neve és e-mail címe egyaránt)


 


Számlázási adatok

Cím (kötelező)

Cégnév (csak cég esetén kitöltendő)


 

Szállítási és fizetési információk

Átvétel módja

Szállítási cím (csak kiszállítás esetén kitöltendő)Fizetés módja

Preferált rendelési dátum:

 

Rendelési információk:
Válaszd ki ajándékcsomagod, mi pedig 24 órán belül jelentkezünk nálad a rendelés visszaigazolásával, szállítási információkkal és a számlával.

A Mikulás és Karácsony csomagok eltarthatósági ideje: 30 nap.

Workshop belépő vásárlás esetén a kupont pdf formátumban a megadott e-mail címre küldjük, így ebben az esetben nincs szükség kiszállításra/átvételre. Kérjük, hogy workshop belépő vásárlása esetén rendeléskor a címzett nevét és elérhetőségét (e-mail cím) is küldd el, hogy felvehessük vele a kapcsolatot!

Szállítási és átvételi információk:
Személyes átvétel konyhaüzemünknél, a 1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 10. cím alatt díjmentes.
- Mikulás ajándék esetén a csomagok személyes átvételére december 1 és december 4 között minden nap 9:00-18:00 óráig van lehetőség.
- Karácsony boxok esetén a december a csomagok személyes átvételére december 15 és december 18 között minden nap 9:00-18:00 óráig van lehetőség.

Kiszállítást Budapesten belül vállalunk kb. 1500 Ft/cím áron. (Ezt rendelésed leadásakor egyeztetjük!)