Egyedi… egy szó, amit minden esküvőről szeretnénk elmondani.


Ehhez mi is hozzájárulunk! Mivel?

  • Egy falatnyi méretű finomságokkal
  • Dekoratív tálalással
  • Egészséges falatokkal
  • Mentes opciókkal
  • Rugalmassággal és odafigyeléssel

Tudjuk, milyen fontos Nektek az, hogy az esküvőtök minden részlete olyan legyen, amilyennek megálmodtátok. Az étel természetesen önmagában is – de a körítés sem mindegy.

Ha azt kéritek, visszük a falatkákat és kipakoljuk őket a dobozainkban vagy a tálalóitokon. Ha szükség van salátákra és gyümölcsre, illetve a mindehhez való tálaló- és evőeszközökre, azzal is készülünk.

Ha pedig arra van igényetek, hogy hozzunk könyöklőket terítővel, díszitsük őket megbeszélés szerint, és tálaljuk fel rajtuk az ételeken kívül mondjuk a pezsgőt is, poharakkal – nos, akkor így teszünk. Mert ti így szeretnétek.
Nézzétek meg minta csomagjainkat!

Vendégváró falatok

Fenntartható esküvő

Falatkák – 6 falatka / fő 4 ízben

Kiszállítás
Egyszerű tálalással
Ételkártyákkal

Esküvői fogadás

Esküvői állófogadás

Frissítők és pezsgő
Falatkák – 10 db / fő
Edény-, bútor- és eszközbérlés
Asztali dekoráció
Helyi asszisztencia

Aktuális, teljes menü kínálatunkat itt letöltheted, egyedi kérésekkel pedig keress minket bátran!

Aktuális kínálat letöltése

Rólunk mondták

A falatkák egyszerűen csodálatosak, az ízek nagyon ütősek, a tálalás pedig gyönyörű.
Bevallom egy fél dobozzal eldugtam magamnak a vendégek elől, mert tudtam, hogy mire odajutok, nekem nem marad.(És milyen jól tettem!)

A csapat szuper, gyorsak,megbízhatóak, Réka nagyon kedves és segítőkész volt velünk mindenben. Már tervezem a következő olyan alkalmat, ahova ismét tudok rendelni tőlük! 10/10*

Anna&István esküvő

"...a készülődéshez külön rendeltem magunknak is egy jó nagy adag falatkát, mert tudtam, hogy az esküvőn hűlt helyét fogom találni...

A Four Bites csapata a nagy nap laza, fesztiválos hangulatához „öltöztette” falatkáikat, ízléses, színes dobozokban.

Óriási sikert aratott a vendégek körében is, tetszett nekik, hogy egy forró nyári napon különleges, könnyű és egészséges vendégvárókkal melegíthettek be."

Four Bites esküvői falatkák

"A Four Bites csapata minden tekintetben iszonyú profi, ráadásul kedvesek és rugalmasak is. Az egész esküvőnket külföldről szerveztük és ebben ők is sokat segítettek nekünk. A falatkákat késedelem nélkül szállították, ráadásul vidékre, sőt egy ünnepi hétvégén.

Minden haparnivalónak, még a sajttálnak is nagy sikere volt az állófogadáson, és azok sem panaszkodtak, akik rántotthúsra számítottak sültkrumplival, koviubival. Biztosan fogunk még tőlük rendelni más családi eseményekre is."

Esküvő

"A húsleves, pörkölt, töltött káposzta szentháromság helyett az egészséges, több variációjú (vegetáriánus, mentes) falatkákat, salátát és tortát választottuk.

Ezt állva beszélgetve, de leülve is könnyen lehetett fogyasztani és előzetesen meg is kóstolhattuk őket!

Nem volt felesleges telefonálgatás és utolsó pillanatos pánikroham sem; szuper volt minden!"

Anita-és-Balázs

"Esküvőnk alkalmából egészséges, a megszokottól eltérő megoldást kerestünk vendégváró falatokra és nem csalódtunk, mindenki nagyon elégedett volt. Ha bármikor a jövőben hasonló igényünk merül fel, biztosan titeket választunk."

Four Bites: Azt hozzá kell tegyük a történethez, hogy Anita és Balázs éppen olyan napra rendelte tőlünk a falatkákat, amikorra már nem volt több szabad kapacitásunk. Viszont kedves stílusuk és ragaszkodásuk a mi termékeinkhez elérte, hogy összehozzuk a majdnem lehetetlent 🙂 Sok szeretettel készítettük és csomagoltak nekik falatkáinkat, amiket végül ők szállítottak el és tálalták dobozainkban.

Four-Bites-esküvő-Mira-Norbi

"A templomi esküvőnk utáni állófogadás megszervezésében kértük Berniék segítségét. Nagyon fontos számunkra a környezetvédelem és szeretjük az ízléses és minőségi megoldásokat. Mindkettőt maximálisan teljesítették!

Gyorsak, precízek és minden kívánságunkat teljesítették, sőt sokszor előttünk is jártak pár gondolattal. A nagy napon pedig óriási sikert arattak a falatkák és a frissítők, és minimális mennyiségű hulladék keletkezett. Köszönjük Nektek még egyszer!"

Four-Bites-esküvő-Melinda-Alex

"Az esküvőnkön a Four Bites két helyszínre is kitelepült: jelen voltak a templomi szertartás utáni agapén/összejövetelen és a lakodalom helyszínén is, a vacsorát megelőző "melegítésnél".

Mind a két helyen fantasztikusan profik és rugalmasak voltak, proaktívan egyeztettek mind a két helyszínnel és könnyedén alkalmazkodtak a helyi kívánalmakhoz is.
Különböző ínycsiklandozó limonádékkal, édes és sós falatkákkal készültek, amik elképesztő sikert arattak a vendégek körében.

A falatkákat csinos színes dobozokban tálalták, amik csodásan is mutattak. Nagyon hálásak vagyunk az odaadó és varázslatos munkájukért, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, velük lett teljes a nagy napunk! "

"Many thanks for the great work you did!

Everything was lovely and every detail beautiful - you have made some magic there.

I still see the beautiful decorations in front of my eyes. Köszönjük from me and Andras.

If you ever need recommendations from a client, we will be happy to give them."

Galéria