Mert a főzés összehoz

Sok év konyhai- és tréning tapasztalattal a hátunk mögött kínáljuk szeretettel csapatépítő főzős workshopjainkat a Villa Székelyben.
Mozgalmas, mindenkit aktívan bevonó, alkotó foglalkozás, ahol garantált a sikerélmény. Kezdők és haladók számára is tartogat újdonságot. Egy keretet biztosítva, hagyjuk a csapatot organikusan működni, mi pedig facilitáljuk az eseményeket, emberközelien, lazán, humorral fűszerezve.

MENÜ
Csoportokra optimalizált receptek
Modern, különleges ételek
Szezonális alapanyagokkal

Válaszd ki a csapat ízléséhez leginkább passzoló főételt és desszertet!

FŐÉTELEK
Rizottó variációk változatos feltétekkel*
Közel-keleti tapasok – kencék, mártogatnivalók, kenyér lepény*
Shakshuka (keleti lecsó) variációk változatos feltétekkel (nyár)*
Csirkepaprikás nokedlivel, egy kis Four Bites-os csavarral

POHÁRKRÉM DESSZERTEK
Kókuszos kölespuding gyümölcs chutney-val és csoki krémmel*
Citromkrémes pohárdesszert házi morzsával és reszelt feltéttel
Express csokihab tört kávébabbal, alternatív tejberizs alapon

*tejtermékmentes és gluténszegény verzióban is

8-15 főig x 1,5-2 órás időtartam

ELŐKÉSZÜLETEK
Minden alapanyag- és eszköz bekészítést mi intézünk a Villa Székely mobil- és háttér konyhájával. A megrendelővel egyeztetve, a rendezvény igényeihez igazítjuk a workshopot.

TEMATIKA
Egy jól kidolgozott keretet biztosítunk, amiben a résztvevők organikusan működhetnek. Kis csoportokra osztjuk a társaságot, mindenkit aktívan bevonva. A közös főzés és tálalás élménye, saját praktikák megosztása mellett, tippek, trükkök, szokások hangzanak el.
Ajánljuk célzott csapatépítésre is: együttműködés / verseny / csapat szerepek kiélezésére

VÁLLALJUK
A workshop közvetlen hangulatú, profi lebonyolítását magyar vagy angol nyelven.
A workshop kiértékelését, reflexiót a közös evést követően.

Szolgáltatás díja: 15.000 Ft + ÁFA / fő

Ki vezet Four Bites workshopot?

Pólya Bernadett
Berni a Four Bites Catering alapítója, emellett HR- és szervezetfejlesztő szakember, közel 10 éves tréneri múlttal rendelkezik.

Turi Anikó
Ancsa gasztroblogger és a Four Bites csapat vendégszakácsa.
A fenntartható konyha, szezonális alapanyagok használatának nagy művésze.

Duksa-Kovács József
Joci a Four Bites Catering tulajdonosa és konyhatechnológiai mágusa. A spanyol tengerparti főzésektől, elegáns esküvői látványfőzésig terjedő skálán mozog.

Ami közös bennük…
a Four Bites alapértékei: fenntarthatóság, minőség, a főzés és alkotás szeretete. Mindezt közvetlen stílussal, humorral fűszerezve.

KAPCSOLAT

Pólya Berni
berni@fourbites.hu
+36 20 206 1870