Enni adunk – élményt adunk. Akármilyen formában, akárhol találkozol is a Four Bites ételeivel, biztos lehetsz benne, hogy kézzel, minőségi alapanyagokból készített, személyes gondoskodással körített falatokat kapsz. Egyensúlyt teremtünk a mindennapi és a különleges, az egészséges és a hedonista között; finom ételeket adunk barátságos hangulattal.

Az evés élmény

Hisszük, hogy többszörösen is örömöt okozunk nektek azzal, hogy nem csak változatosan finom ételeket, de barátságos hangulatot és közvetlen kiszolgálást is nyújtunk.

Felelős

Szezonális ételek főleg helyi alapanyagokból, húsmentes opciók; szelektíven gyűjthető és újrahasználható csomagolások; fenntartható konyhavezetés – zöldülünk, ahogy csak tudunk. De a felelősségünk tovább terjed: társadalmi és csapatszinten is gondolunk másokra.

Friss és szezonális

Konyhánk fő pillérei a friss idényzöldség és -gyümölcs; az egészséges szénhidrátok és a minőségi tejtermék. Igyekszünk itthoni forrásból, kistermelőktől beszerezni az alapanyagokat.

Rád szabott

Kiszállítsuk vagy eljössz érte? Mi adjuk a dobozt vagy te hozod? Egyeztessünk minden részletet vagy ránk bízod a konkrétumokat? Legyen mentes? Legyen úgy, ahogy neked kényelmes!

Rólunk

Ismerkedj meg csapatunkkal!
Four Bites csapat

Rólunk mondták

“Ennek az ételnek lelke van! Nagyon finom lett a curry!”

Timi és Bálint (napi menü rendelőink)

“Egész régóta követhetem a Four Bites sztoriját és nagy álmom volt hogy egyszer házhoz szállítva kapjak tőletek valami finomat. Szóval szívás a korona de nekem most egy álmom válik valóra!:) #köszi #mindenrosszbanvanjois”

Bia (napi menü rendelőnk)

“Minden elképesztő finom, köszönjük szépen, igyekszem a férjemét nem megenni amíg haza nem ér. Szuperek vagytok!”

Fanni (napi menü rendelőnk)

“Nemcsak egészséges, hanem finom, nemcsak stílusos, hanem kézműves is. Mindenkinek ajánljuk őket, ha különlegeset szeretnének kisebb és nagyon eseményekre.”

Ildikó (napi menü rendelőnk)

“Szeretném jelezni, hogy Bence életében először azt mondta egy "alternatív" köretre, a csütörtöki kuszkuszra, hogy finom.”

Fanni (napi menü rendelőnk)

Ha kérdésed van, rendelnél, vagy csak szeretnél velünk beszélgetni, keress minket az alábbi elérhetőségeken.