A kihívások inspirálnak és fókuszban tartanak minket, valamint átlagon felül lehetőséget adnak a tanulásra és arra, hogy elégedettek legyünk magunkkal. 7 különböző ízű falatkával ellátni egy vendégsereget egy napon keresztül, amelyek közül néhánynak egész délután frissnek kell maradni – ez a kihívás definíciója számunkra.

Nagyon örültünk neki, amikor a Telekom megkeresett minket egy megrendeléssel. És izgatottak is voltunk, mivel néhány hónapig most életünk más területeire koncentráltunk. Mivel pedig a fenti kihívásokkal néztünk szembe, mindent gondosan előkészítettünk. Ez mostanra egészen flottul megy: előre megírni a bevásárlólistát, felosztani a bevásárlást, összejönni főzni és mindkettőnknek azokat a feladatokat vállalni, amik jobban mennek. Már tudjuk, hogy hol és melyik márkát szeretjük venni. Tudjuk azt is, hogy Berni süti a palacsintát és Fanni a gombás töltelék mestere; Berni tudja, hogy milyen a zöldfűszeres töltelékben a legjobb arány és Fanni muffintésztájának jobb az állaga. Így egészítjük mi ki egymást, és az eredmény egy zökkenőmentes munkafolyamat.

De néha az elkészítés nem a feladat neheze: még mindig hátravan a tárolás, szállítás és tálalás. Ebben az esetben a Demola volt a helyszín, így hűtő és tányérok is rendelkezésre álltak. Melléjük csak a jól záródó dobozainkra volt szükség a falatkák tárolásához és Four Bites-színekben pompázó szalvétára a tálalásukhoz, és minden kész volt.

Eldönthetitek, hogy néztek ki, arról viszont, hogy hogy ízlettek, a telekomosok már döntöttek :)
telekom_150721_1