Mit kell tenni, ha éppen kevés a motivációd, egyéb feladatok kezdenek záporozni a fejedre, és egyszerűen azt érzed, hogy nincs időd vagy energiád  a projektre? Mi a megoldás?

Nem azért teszem fel ezt a kérdést most, mert meg fogom válaszolni – inkább olyan kérdés ez, amire az univerzum válaszát várom. Sok dolog miatt nehéz egy business-be belevágni csupán lelkesedésből, és ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a teendők között hányadik helyre szorul. Ez az egész inkább olyan, mint egy hobbi, és miközben dolgoznod kell, takarítani otthon, találkozni a családdal és házit írni, nem pont ezzel fogod kezdeni a teendők elvégzését. Ez a szomorú igazság.

Ugyanakkor lehet, hogy ennek nem kéne zavarnia. Mert ha ez olyan, mint egy hobbi, akkor ki kéne élveznem, és nem egy, a listához írandó kötelességnek titulálni. De azért mégis, nem szó szerint egy hobbiról beszélünk, ez több annál, többnek kell lennie, ha komolyan akarom “csinálni a business-t”…

Nnna, hát nem könnyű. Csak azért gondolkoztam el ezen, mert kicsit kipukkadtam (szerencsére ez nálam óránként változik), és azt hiszem, néha muszáj valamivel fellelkesítenem magam újra. Tudjátok mit? Felhívom a Bernit, végül is ezért vagyunk egy csapat! :)

Fanni