“Rohanás munkából az egyetemre, egyik megbeszélésről a másikra…és összesen fél órám van odaérni ÉS még ebédelni is valamit. Mit egyek? … persze, megint a pékség lesz belőle – mint szinte minden nap. A nadrágjaim meg mintha összemennének…”

Mindkettőnknek ismerős volt a probléma a vészmegoldás szénhidrátbombákkal és a kényszerrel, hogy mégis így csillapítsuk az éhségünket – egyszerűen azért, mert nincs más, amit csak gyorsan bekaphatnánk. Más, ami ugyanolyan könnyen elérhető, egyszerű és laktató, mint egy péksüti, de egészséges! Gondoltuk, nem csak saját magunknak kellene megoldanunk ezt a problémát.

Így született ez a blog: két nagyban álmodó lány első falatkái a vállalkozások és az egészséges táplálkozás szeleteiből; egyre nagyobb étvággyal és egyre konkrétabb tervekkel. Nem gasztroblog lesz, bár recepteknek is lesz hely, ahogy minden másnak is, ami az ötlet megszületésétől történik velünk. Napló lesz és gyűjtemény, inspirálódás és visszaemlékezés helye, őszinte és belőlünk jövő. Alig várjuk! :)