A válasz nagyon egyszerű: a fejünkből :)
Persze, sokszor van külső inspiráció: egy érdekesen hangzó recept, egy jó ízélmény valahol, vagy éppen egy kényszerhelyzet, mert nem kapni valamiből frisset. Innen aztán továbbgondoljuk, ötletelünk, mindenkinek eszébe jut még egyet csavarni rajta.
Vegyük például a málnás-vaníliás palacsintatekercset! Sima volt az út idáig? Neeem, soha nem az. Málnás muffinnak indult, mert Vivi fagyasztójában sok házi málna volt (nyami…). Milyen jó lenne csokival párosítani, tiszta ízorgia! Vagy inkább vanília? Óóó, igen, legyen vanília, de akkor nem lehet krémes-savanykás tekercsben inkább? Kipróbáltuk. És de, lehetett :)
A legjobb az egészben az, hogy így olyan ízeket alakítunk ki, amik a mi “termékeink” és igazán szeretjük őket – hiszen addig alakítjuk őket, amíg ilyenné nem válnak!