Szóval kiderült, hogy az ember egy idő után elfáradt, ha teljes munkaidőben dolgozik és mellette megpróbál üzletet vezetni… Éppen ezért nekünk nem is volt olyan nagy veszteség 2 hónapra szabadságra menni. Persze, hiányzik a közös munka, a vendégeinkkel való találkozás, a kapott ötletek és a kreatív találkozóink; de mégis, keményen dolgoztunk és őszintén szólva gondolkodás nélkül is, így igazán nagy szükség van egy kis szünetre.

Mit csináltunk eddig? Hát először is, amiről már olvastatok: a rendezvények. Igazából egy még a nyári szünetre is jutott (aztán megegyeztünk, hogy ekkora felelősséget egymás nélkül többet nem veszünk a nyakunkba, ez túl sok egy embernek – erről még írni fogok). Aztán az ebédszállítás a Demolában. Ezekről az alkalmakról még nem hallottatok, úgyhogy összefoglalom: küldünk egy emailt azoknak, akiket érdekel az ebédrendelés, ők választanak a négyféle falatkát tartalmazó menüből, mi megfőzzük, pálcikára húzzuk/bedobozoljuk, majd kiszállítjuk őket, és begyűjtjük a pénzt. Ők esznek és boldogok, majd újrarendelnek :)

És most itt az idő a beszélgetésre és útválasztásra. Nehéz lesz, mivel mindketten inkább a ‘csináljuk!’ típusok vagyunk – nem szeretjük előre túlgondolni a dolgokat, de most ezt kell majd tennünk. Szóval fontos időszak következik a Four Bites-lányok életében. Eldöntjük, mi legyen az üzlet iránya, és aztán tűz! Végre!